O nama

Bogata tradicija inspekcijskih pregleda opreme pod tlakom

Oprema pod tlakom d.o.o. je hrvatska tvrtka i pravni sljednik Agencije za opremu pod tlakom, nastavlja bogatu tradiciju inspekcijskih pregleda opreme pod tlakom visoke razine opasnosti na čitavom područje Republike Hrvatske. Društvo predstavlja spoj tradicije, iskustva i kvalitete, te je ujedno najveće inspekcijsko tijelo za pregled i ispitivanje opreme pod tlakom u Republici Hrvatskoj. Također, Društvo je akreditirano za periodičke preglede spremnika koji se ugrađuje na motorna vozila (ukapljeni naftni plin, metan). Visokoobrazovani i iskusni stručnjaci, inspektori, sa preko 15 000 pregleda, predstavljaju sigurnost partneru-klijentu i spremnost na brzu reakciju, izvođenje i rješavanje najsloženijih zahtjeva a sve u cilju sigurnosti ljudi, postrojenja i okoliša.

Naš je pristup partnerski odnos s klijentom nudeći preglede i usluge koji smo njegovali više od 100 godina, od kada postoje zapisi o inspekcijskim pregledima, mijenjajući razne organizacijske oblike i nazivlje.
Također pozivamo sve buduće i sadašnje partnere da nam se javi s pitanjima, a naši će stručnjaci rado odgovoriti na zahtjeve s ciljem daljnjeg razvijanja poslovne i tehničke suradnje.
Zadovoljstvo i sigurnost ljudi, naš je temeljni cilj, kao i kontinuirano unaprjeđivanje inspekcijskih pregleda i ispitivanja opreme pod tlakom, nudeći usluge koje će biti prepoznate od strane naših partnera dajući pri tome značajan doprinos razvoju hrvatskog gospodarstva.

Misija & vizija

m

Misija

Povećati sigurnost ljudi, postrojenja i okoliša kontinuiranim inspekcijskim pregledima opreme pod tlakom visoke razine opasnosti.

m

Vizija

Zadržati najveću razinu inspekcijskih poslova opreme pod tlakom i razvijati partnerske odnose s klijentima stvarajući lidersku poziciju na tržištu.